Demozaiekmakers

Gedenktekens

Mozaïek gedenktekens

Gedenktekens hebben een speciaal plekje in ons hart, omdat wij het als een grote eer ervaren voor u, als nabestaande, een tastbare herinnering te creëeren die omvat waar uw dierbare voor stond in het leven. Aandacht en begrip is dan ook een essentieel uitgangspunt dat u absoluut van ons mag verwachten. Neem gerust vrijblijvend contact op, er is voor elk budget een fijne mogelijkheid; 100% uitbesteden, meewerken, of (begeleid) zelf maken.

Mozaïek workshop voor de familie

De meesten kiezen ervoor om een middagje mee te werken zodat alle naasten met liefde een steentje kunnen bijdragen aan het gedenkteken. Dit is ten alle tijde mogelijk. Alle gedenktekens worden in ons atelier gemaakt, dat ruimte biedt aan maximaal 10 personen.

U kunt bij ons terecht voor vlakke stenen, maar wij maken ook elke 3D vorm in eigen productie, zodat wij altijd de kwaliteit kunnen garanderen

Vergunning voor mozaïekgedenktekens

Ook helpen wij u graag bij de vergunningsaanvraag voor de begraafplaats. De meeste begraafplaatsen verstrekken wel vergunningen voor mozaiek, mits dit gemaakt is door professionals die een garantietermijn van 10 jaar kunnen geven. Uiteraard is dit bij ons het geval en kunnen wij alle technische gegevens verstrekken. Wij werken uitsluitend met de allerbeste materialen en kunnen met trots zeggen dat zelfs de meest voorzichtige begraafplaatsen onze gedenktekens goedkeuren.

Grafsteen zelf mozaïeken onder begeleiding?

Wilt u het gedenkteken liever zelf maken maar wel zeker weten dat het technisch perfect in elkaar zit? Kom dan bij ons een speciale dag op cursus. U krijgt dan (privé) les in het maken van een vorstbestendig en lichtgewicht gedenkteken dat dat u dan thuis zelf in alle rust afmaakt. Dit kan al vanaf 250 euro (exclusief materiaal). Neem even contact op om te bekijken wat het beste voor u werkt, of om een afspraak te maken voor een vrijlbijvend bezoek aan ons atelier. De koffie staat klaar!.

Rozensteen

Steen met 3d rozenrank. Materiaal: keramiek, smalti glas.

Urnensteen Evenstar

Materiaal: Glas, witgoud 24k, kristal.

Urnensteen ‘Vliegtuig’

Materiaal: glasmozaïek, ijzerwaren, found objects, millefiori.

Urnensteen Dragon

Materiaal: Glas, 24k goudmoziek, kralen.

Gedenkteken Schilderij

Materiaal: Smalti. Onder begeleiding in ons atelier gemaakt mozaïek naar een eigen schilderij.

Gaudi bankje Ineke

Materiaal: keramiek, porselein, fusion glass. De glazen ‘rondjes’ zijn tijdens een workshop door vrienden en familie voorzien van een persoonlijke tekst of tekening, en dan in de glasoven gesmolten. 

Zonnekind

Materiaal: diverse soorten glas en goud. Met ingebouwd solar lampje dat door de lotus schijnt.

Lotus

Materiaal: glasmozaiek, zilver en venetiaans spiegelglas. Met fototegel

Orcasteen

Ingebouwde ingebouwde vaasjes voor enkele bloemen zodat bloemen lang mooi blijven.

Zonnesteen

Materiaal: keramiek en glasmozaiek, smalti en millefiori

Schelpensteen ‘Zandvoort’

 

Een mooi voorbeeld dat mozaïek ook heel ‘rustig’ kan zijn qua kleur, en toch niet saai. Materiaal: schelpen, goud en keramiek.

Mozaïekmandala in graniet

Materiaal: glasmozaiek en goud.

Gedenkbankjes

Het (zelf) maken van een herdenk plekje kan heel waardevol zijn bij de rouwverwerking. Mogelijk met alle leeftijden.

Schermerpolder

Dit gedenkteken heeft de familie zelf, tijdens een workshop gemozaiekt. Het is de vorm van de polder waar de familie al sinds generaties woont. Elk stukje polder is gemaakt door een ander familielid.

Materiaal: Glasmozaiek

Wite Roos

de Gypsy Violist

Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?
0