Demozaiekmakers

Mozaiekbankjes

Mozaïekbankjes op maat

Op zoek naar een mozaïekbank? Dan bent u bij ons precies aan het goede adres. Wij produceren mozaïekbanken in alle soorten en maten, van 1 persoons zitjes tot banken van wel 10 meter lang. Duurzaamheid en flexibiliteit in het ontwerp zijn bij ons altijd het uitgangspunt. Onze banken staan in tuinen van particulieren, zorginstellingen, op schoolpleinen en op stadspleinen.

De bank bekleden wij professioneel met een prachtig mozaïek dat tegen een stootje kan. Van abstract tot figuratief, kleurrijk of juist rustig, wij  ontwerpen wat u zoekt. Er is keduze uit glasmozaïek of wintervaste keramiek, elk met andere eigenschappen en uitstraling. Wij adviseren u hier graag bij.

Ook kunnen wij een ongemozaiekt bankje leveren, als u liever zélf met mozaïek aan de slag gaat!

Lichtgewicht mozaïekbankjes -verplaatsbaar

We maken als enige in Nederland sterke lichtgewicht bankjes, gemozaiekt op bestelling, of ‘kaal’ om zelf te mozaïeken. Ze zijn geschikt voor buiten, en gemaakt van kunststof, glasvezel en een speciale hechtbrug waar het mozaïek decennialang perfect op blijft zitten.

We maken de banken allemaal in eigen werkplaats. Er zijn meerdere standaard ontwerpen waaruit u kunt kiezen, maar deze kunnen worden aangepast qua maat en ontwerp rugleuning, dit in de meeste gevallen zonder meerprijs! Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Ook als het bankje helemaal af is kun je het nog dragen (de kleine variant) of met een hondje verrijden (grote variant), dus je mozaiekbank kun je fijn binnen bemozaieken, en later (zonder dure hijskranen) neerzetten waar je maar wilt. Dat is een heel groot pré ten opzichte van loeizware betonbanken!

De levertijd is gemiddeld 3 weken voor de onbemozaiekte bank. Een mozaïekbankje door professionele mozaïekmakers gemozaiekt (en afgewerkt met aluminium hoekstrips) duurt 2-4 maanden.

Model LOVESEAT – 120 cm breed

Dit handige en leuke lichtgewicht mozaiekbankje is met 2 personen te verplaatsen en te verhuizen.  De onderkant is voorzien van een stalen plaat, zodat hij niet beschadigd raakt bij het verrijden. De onderkant van de pootjes zijn afgewerkt met rubber, zodat hij bij verschuiven geen krassen maakt.

 

Je kunt het door ons laten bemozaieken (met een uniek ontwerp speciaal voor u gemaakt!) of lekker zelf creatief aan de slag. Ook ideaal voor een team uitje om met een groep samen te maken, bijvoorbeeld als huwelijkscadeau, waarbij de bank door ons wordt afgewerkt en gevoegd. Wij hebben ruimte voor 10-40 personen maar kunnen ook op locatie komen.

Formaat en levertijd

Basis formaat: breedte 120 cm, diepte 50 cm, hoogte 90 cm.
gewicht ongemozaiekt: 10 kg
gewicht gemozaiekt: 40- 50 kg
oppervlak: circa 4 m2

Het materiaal is vorstbestendig. Er is geen fundering voor nodig, dus overal te plaatsen mits de ondergrond vlak is.

De ondergrond voor de mozaiekbanken maken wij in eigen werkplaats, levertijd 3 weken.

Ontwerp bankje op maat

In overleg mogelijk om de rondingen aan te passen, de armleuning kan bijvoorbeeld ook symetrisch gemaakt, ook beschikbaar in vierkante uitvoering. Neem contact op voor de mogelijkheden.
Materiaal is vorstbestendig. Er is geen betonnen fundering nodig, dus overal te plaatsen mits de ondergrond vlak is.

Prijs

Loveseat basisvorm: 675 euro
Loveseat door ons gemozaiekt: vanaf 2.600-6.500 euro (afhankelijk van het ontwerp en materiaalkeuze)

Bestel hier jouw loveseat om zelf te bemozaieken

Model LARGE – 250 cm breed

Dit stijlvolle lichtgewicht mozaiekbankje is gemakkelijk te verplaatsen en te verhuizen en geschikt voor 3 a 4 volwassenen.

Je kunt het door ons laten bemozaieken (met een  ontwerp speciaal voor en met u gemaakt!) gv. jh vof lekker zelf aan de slag.

Het materiaal is vorstbestendig, voorzien van een extra hechtlaag voor een mozaiek dat héel lang meegaat, en de onderkant heeft 2 metalen platen zodat het bankje met 2 hondjes (maar ook met hijsbanden) te verplaatsen is.

Formaat en levertijd

Basis formaat: reedte 250 cm, diepte 50 cm, hoogte 120 cm.
gewicht ongemozaiekt: 25 kg
gewicht gemozaiekt: 110-130 kg
oppervlak: circa 8-10 m2

levertijd : 3-4 weken.

Materiaal is vorstbestendig. Er is geen fundering nodig, dus overal te plaatsen mits de ondergrond vlak is.

Prijs

  • Basisvorm zonder mozaiek: 1.380 euro
  • Door ons gemozaiekt: vanaf 5,500-12,000 euro (afhankelijk van materiaalkeuze en ontwerp)
Bestel hier je bankje Large om zelf te bemozaïeken

Mozaïek zelf maken

Wil je het mozaïek zelf maken maar heb je nog weinig ervaring? Boek een workshop  ‘Ala Gaudi’  of een ‘Combi Glas/Tegelmozaiek‘ waar je alles leert wat je moet weten om thuis aan de slag te kunnen. Een workshop van 1 hele dag kost 125 euro pp. Privé les is 55 euro per uur.

Tip: mozaïek met een groep! Dit is een leuk en super orgineel project voor een teambuilding uitje of schoolbreed project. Groepsworkshops zijn er al vanaf 500 euro voor een halve dag, vanaf 20 personen komen wij met 2 ervaren docenten. 

Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?
0