Demozaiekmakers

Mozaïekworkshops

Mozaïekworkshops voor beginners en gevorderden

Kom je voor inspirerende kennismaking met mozaiek, een gedegen basis, of zoek je verdieping en meer technische kennis? Bij ons ben je aan het goede adres. We geven sinds 2003 workshops en cursussen aan volwassenen en kinderen op alle niveaus. We hebben inmiddels al duizenden cursisten mogen opleiden en delen onze kennis ook graag met jou tijdens een van onze workshops hieronder.

Privéles (oa bij opstart mozaïekproject)

Heb je een geweldig plan voor een (groter) mozaïek dat echt water -en vorstbestendig moet zijn, maar wil je daar wat professionele hulp bij? We kunnen je helpen bij de opstart, inspringen bij ingewikkelde stukjes (bijvoorbeeld installatie of voegen) en ook coachen op afstand (via whatsapp) is mogelijk. Het tarief voor privé les is 55 euro per uur.

Opleiding voor leerkrachten en activiteitenbegeleiders

Wij leiden ook leerkrachten en activiteiten begeleiders op, zodat zij met een goede fundering mozaïeklessen kunnen aanbieden binnen hun school of organisatie. Ook ervaring in speciaal onderwijs, praktijk onderwijs, langere leerlijnen en schoolbrede projecten. Les op locatie mogelijk, tarief 55 euro p/uur. Geïnteresseerd in projecten in het onderwijs/ cultuur educatieKlik hier voor meer informatie.

Bedrijfsuitjes en Kinderfeestjes

Wij hebben ruimte in ons atelier voor 25 personen. En we geven ook mozaïekworkshops op uw eigen locatie kan. Meer informatie vindt u hier. Kinderfeestjes zijn er vanaf 150 euro voor 10 kinderen, neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?
0