Demozaiekmakers

Tegel/Glas combinatie workshop

er zijn geen afbeeldingen gevonden

Tegel/Glas combinatie workshop – 1 hele dag

Ben je beginnend en wil je gelijk een goede start maken met mozaiek? Dan is dit de ideale workshop en al 18 jaar de meest gekozen optie.

De focus ligt op het leren van de technieken, zodat je thuis ook lekker verder kunt mozaïeken. Of dat nou een vorstbestendig tuintafeltje is of een schitterende wand achter het aanrecht; na deze intensieve en superleuke dag kun je alles aan!

We beginnen met een stukje theorie, waar na je zelf mag kiezen in welke techniek je je verder wilt specialiseren: glas of tegels. Omdat er ontzettend veel te vertellen is over ondergronden, gereedschappen en materialen, hebben we alles voor je op papier gezet in een handige syllabus.

Het is mogelijk om een start te maken met een groter project, dat je dan thuis rustig af kunt maken. Denk dan bv aan een spatwandje achter een kraan, een mozaiek voor de vloer, een gedenkteken, noem maar op.

Je leert deze dag ook alles over mozaiek voor buiten, vorstbestendig werken, watervast werken en werken op matjes. Kortom, een vliegende start of verdieping als je al wat ervaring hebt opgedaan, tijdens deze workshop doe je een rijkdom aan nieuwe kennis op.

Prijs 125 euro all in.

inclusief materiaal voor 30×30, lesboek, mozaiek, koffie thee limo +lekkers. En een heerlijke lunch!

Zelf meenemen: eventueel een ondergrond om te bemozaieken als je iets specifieks wilt maken.

Minimaal 4, maximaal 10 personen

Lestijden: 10:00 – 17:00, meestal op een zaterdag of zondag. (bij ons is gratis parkeren!)

*Als je met z’n vieren komt ben je een prive workshop en dan zijn alle dagen van de week mogelijk.

Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?
0